Garantie

06 – 54 70 75 76

5 tot 10 jaar garantie boktor en houtworm

Op het bestrijden/preventief behandelen van hout kunnen wij een garantie aanbieden van 5 jaar. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de NEN-normen. Vraag naar onze voorwaarden.

Vaak worden de garantietermijnen na een houtbehandeling door ons bedrijf nog voor meerdere jaren verstrekt, dit is echter alleen na overleg en schriftelijke vastlegging.

Op het bestrijden van wespen of andere dierplagen kan ook garantie afgegeven worden. Dit wordt door onze bestrijders altijd schriftelijk vastgelegd.

 

Beste prijs-kwaliteit garantie

Wijnen BV richt zich voornamelijk op de particuliere sector. Bij ons staan een persoonlijke benadering, het bieden van goede service en kwaliteit zeer hoog in het vaandel.

Wij houden rekening met de wensen van onze cliënten en kunnen U vooraf een goede prijsopgave geven, zonder dat daar nog aanvullende kosten bij komen.

Doordat wij ons inzicht scherp houden en altijd op de hoogte zijn en blijven van de technieken en methodes kunnen wij, tezamen met het uitwisselen van ervaringen uit de praktijk, onze klanten de beste kwaliteit-prijsverhouding aanbieden.

Certificering: